
Institutul Geologic al României organizeaza în curtea Muzeului Național de Geologie ediția de vară a expozitiei cu vânzare de cristale, bijuterii, pietre prețioase și semiprețioase în perioada 30 iulie – 2 august 2020; Sticky

Cele mai recente articole
Târgul de Sf. Mihail și Gavriil se desfășoară în aer liber, în curtea Muzeului Național de Geologie, între 6 și 8 noiembrie 2020.
Este permis accesul vizitatorilor cu limitarea numărului de participanți (25 de persoane).
SUNT OBLIGATORII respectarea regulilor de distanțare (1,5 m) și purtatul măștii, în toate spatiile interioare și exterioare ale muzeului, precum și procedura operațională afișată.
Muzeul își rezervă dreptul de a nu permite accesul persoanelor care nu respectă prevederile legale în vigoare, cu privire la prevenirea și combaterea răspândirii pandemiei.
Institutului Geologic al României – Institut Național de Cercetare-Dezvoltare în domeniul Geologiei, Geofizicii, Geochimiei și Teledetecției (IGR) are în subordinea sa o importantă secție de știință și cultură din România, Muzeul Național de Geologie.
Geologia este știința care se ocupă cu studiul formării, structurii și evoluției Pământului. Pe lângă acestea, geologia este un domeniu care trezeste interesul și pasiunea noilor generații. Domeniul este unul ofertant din toate punctele de vedere: aici pot lucra oamenii pasionați de natură și plimbări, de cifre și lucrul în laborator și de cercetarea științifică. Mineralogi, paleontologi, stratigrafi,hidrogeologi, gemologi, geocronologiști, geochimiști, geofizicieni, geomorfologiști, petrologi și lista poate continua, vorbesc despre geologie ca despre o vocație și o pasiune.
Săptămâna Geologiei este parte a unui eveniment global devenit tradiție
în țări. Ediția din acest an a evenimentului se desfășoară cu
respectarea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.
Institutul Geologic al României, prin Muzeul Național de Geologie ca
secție de știință și cultură, celebrează în perioada 12-18 octombrie
2020, Săptămâna Geologiei.
Evenimentul, sărbătorit de ani buni în
țări precum Statele Unite ale Americii, Marea Britaniesau Australia, a
devenit o tradiție și pentru instituția noastră. În ultimii 5 ani,
institutul a participat la acest eveniment prin manifestări care au avut
ca scop principal promovarea în rândul publicului a Geologiei – știința
care se ocupă cu studiul formării, structurii și evoluției Pământului.
Dacă vrei să știi ce face un geolog, ce înseamnă o carieră în geologie
și câte domenii are această știință te așteptăm la Muzeul Național de
Geologie în perioada 12 – 18 octombrie, unde specialiștii noștri vor
străbate alături de tine scara timpului geologic, de la începuturile
Pământului până în prezent.
SUB REZERVA evoluției cazurilor de SARS-CoV-2, programul evenimentelor poate suferi modificari sau anulări. Muzeul Național de Geologie restrictionează accesul persoanelor care nu poartă mască sau nu respectă alte măsuri care pot reduce raspândirea bolii. Muzeul furnizează materiale igienico – sanitare participanților și respectă distanțarea. Toate manifestările au loc cu un număr limitat de persoane, pe baza de înscriere telefonică, urmând să fie înregistrate și retransmise în mediul on-line.
Vara☀️, cu tot seninul și lumina ei e pe sfârșite. Într-un colț de suflet o vei regăsi prin amintiri și gânduri ghemuite pentru a-și face loc. Păstrează amintirile pline de culoare asociindu-le cu o bijuterie sau o piatra prețioasă, pentru a le retrăi peste ani.🥰
Te așteptăm😇 să petrecem împreună ultimele zile ale verii la Expoziția de cristale, bijuterii și pietre semiprețioase, #Vara #Cristalelor organizată în curtea Muzeului Național de Geologie, în perioada 28 – 30 august. Vei găsi cu siguranta câte un talisman pentru fiecare.🌅🌟🌊